Her kommer jeg (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 56
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202363468
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Her kommer jeg

En bildebok om at eventyret kan være helt nær deg. Det er bare å se seg rundt. Bengt kaster seg inn i eventyret og tar vare på ting som han finner underveis akkurat som Askeladden. Tingene bruker han til å komme videre i eventyret sitt. Hoppetauet er perfekt til å binde rundt haiens gap. Fiskene får brød og løven får fisk.

Det ender med at Bengt finner en bamse og haster seg gjennom hullet sitt igjen. Han sovner i senga si og til slutt ser vi at hele eventyret har funnet sted i hagen hans.

Til toppen

Anmeldelser Her kommer jeg

Barns fantasi

"Her kommer jeg er beregnet på barn i alderen fire til åtte år, men både historien og de morsomme, tydelige tegningene får også eldre lesere til å glede seg over fantasiens uberegnelige verden. Her er alt tillatt, alt kan skje, og det gjør det. Ved første gangs lesning kan man kanskje undre seg over hvor forfatteren vil ta oss, men forklaringen – hvis man absolutt skal ha det – kommer i slutten av boka. [...] Tegneserien Rabbel, med figurer som Palle Puddel, Farmor og jeg og Kaktuspiken, kan anbefales for alle som ønsker at barna skal få andre leseropplevelser enn de vanlige tegneseriene. Her settes kreativiteten og fantasien i sving, akkurat som i den nye utgivelsen fra Anna Fiskes hånd."

 
Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad

Eventyret er nær deg

"En bildebok som handler om at eventyret kan være helt nær deg. Det gjelder bare å se seg rundt. Leif kaster seg inn i eventyret, og tar vare på ting som han finner underveis – akkurat som Askeladden."

 
Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.