Her er Norge (Innbundet)

Forfatter:

Cecilie Ellefsen (Illustratør)

Her er Norge er skrevet for barn, men er ideell for hele familien, særlig som utgangspunkt for årets Norges-ferie. Den amerikanske reiselivsskribenten Taraneh løfter frem vår historie, kultur, matkultur, natur, oppfinnelser, severdigheter og ikke minst overraskende kuriosa. Illustratør Cecilie Ellefsen har bidratt med fargerike og informative illustrasjoner.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 96
Illustratør: Ellefsen, Cecilie
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202632342
Kategori: Fakta for barn , Høytlesning , Bildebøker og Lese selv
Alder: 6 - 12
Omtale Her er Norge

Nydelig illustrert praktbok om Norge!

Her er Norge! Et lite land proppfullt av morsomme steder å utforske, deilig mat, fascinerende historie og en unik kulturarv. Hvem er vi? Hvor bor vi? Hvordan lever vi? Hva spiser vi? Hva er vi berømt for?

I «Her er Norge» kan leseren dykke ned i fengende fakta om alt fra norsk mat og språk til lokalkultur og storbyer. Boka tar for seg region for region i det langstrakte landet vårt, og skildrer temaer som tradisjoner og kuriositeter med spennende oppdagelser på hver side. Hele familien kommer til å la seg engasjere av denne nydelig illustrerte praktboka, full av nyttig, snodig og vidunderlig kunnskap!

Den perfekte boka for alle barn mellom 6 og 12 år som bor i Norge eller som skal reise til Norge!

Reiseskribent Taraneh Ghajar Jerven debuterer som barnebokforfatter på norsk jord med «Her er Norge» og «This is Norway». Hun har tidligere skrevet reisehåndbøker for blant andre Penguin Random House, samt sakprosabøker for barn på engelsk.

Til toppen

Andre utgaver

Her er Norge
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Taraneh Ghajar Jerven:

Om forfatter

Taraneh Ghajar Jerven er reiseskribent og barnebokforfatter. Hun har skrevet sakprosa for både barn og voksne, inkludert "Capitals" (2018) for Bonnier, og "DK Eyewitness Norway" (2019) and "DK Eyewitness Denmark" (2019) for Penguin Random House. I tillegg har hun bidratt med stoff til en rekke reisebøker for Penguin Random House, blant annet utgivelser om Sverige, USA, Canada og Hellas. For tiden er hun mest opptatt av å lage illustrerte sakprosatitler for barn, med utgangspunkt i det hun liker aller best: reise, mat, natur, design, kuriositeter og tradisjon.