Hemmeligheten fra dag til dag (Innbundet)

Forfatter:

, Vigdis P. Fretheim (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 736
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Secret Daily Teachings
Oversatt av: Fretheim, Vigdis P.
ISBN/EAN: 9788202316495
Kategori: Mind, Body, Spirit
Omtale Hemmeligheten fra dag til dag

Med sin forrige bok, Hemmeligheten, inspirerte Rhonda Byrne millioner av mennesker verden over til å virkeliggjøre det livet de drømte om. Med Hemmeligheten fra dag til dag viser forfatteren hvilke skritt du må ta for å leve slik at Hemmeligheten virker for deg.

365 tekster hjelper deg til å skjønne Hemmelighetens innsikt og visdom fullt ut og utvider forståelsen av loven om tiltrekning på en måte du knapt ville tro var mulig. Mer glede og livsfylde – hver eneste dag hele året.

Til toppen

Flere bøker av Rhonda Byrne:

Om forfatter

Den australske TV-produsenten Rhonda Byrne fikk i en vanskelig periode i livet en bok fra sin datter. Boken sendte henne ut på en fantastisk indre oppdagelsesreise, og hun hadde ikke reist langt før hun fant ut at kunnskapen måtte deles med andre.

Rhonda satte seg fore å samle kunnskapsrike og kjente personligheter som kunne fortelle om sitt møte med og bruk av The Secret – Hemmeligheten, eller loven om tiltrekning. Kvantefysikere, psykologer, metafysikere, coaching-eksperter, teologer, filosofer, økonomer, og medisinere stilte villig opp og fortalte om sine erfaringer og sin kunnskap, og ga praktiske råd.

Resultatet ble filmen The Secret som så ble bearbeidet til boken med samme navn.