Hele dagen lang (Innbundet)

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 64
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202403836
Kategori: Bildebøker
Omtale Hele dagen lang

Mor og Far pakker niste til Gunnar og Karin.
De skal på båttur til Storøya.
Anna får ikke bli med.
Anna klatrer opp i kirsebærtreet.

Nå skal de få se,
Nå skal de få vente og lengte hele dagen lang.
Nå kan de lure, nå er Anna borte vekk!

Til toppen

Anmeldelser Hele dagen lang

Rømme-historie

"Anna Fiske står for både tekst og illustrasjoner, og viser igjen at hun tilhører eliten av norske barnebokillustratører, med vekt på detaljrike og tegneserieaktige illustrasjoner. (...) det skjer så mye på detaljplanet i denne boka, og den har slik en varm og god stemning i seg, at det er plent umulig å unngå å la seg sjarmere og more av Anna på rømmen."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Anna Fiskes styrke er at hun tillater seg å leke med sin egen fantasi – rariteter og absurditeter, uten at det går på bekostning av leservennligheten. Det gjør at det blir godt uten å være mainstream. Og det er barnevennlig."

Cathrine Krøger, Dagbladet

Savner å bli savnet

"Denne dvelende, lett filosofiske og ganske langsomme fortellingen er slett ikke uten humor og snert. Temaet er likevel grunnleggende alvorlig, det handler om barnets behov for å bli sett og bekreftet. (...) Illustrasjonene er som alltid organiske og naivistiske, Fiskes særegne strek smelter sammen tekst og bilder til en uatskillelig opplevelse."

 
May Grethe Lerum, VG

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.
Hennes bøker i Hvordan-serien: Hvordan lager man en baby? (2019) Hvordan begynner man på skolen? (2020) og Hvordan er det å være voksen? (2021) har fått stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i Hallo-serien har også slått stort an hos barn.