Hekser og fuglekikkere (Innbundet)

Forfatter:

Hekser og fuglekikkere er en morsom og litt dristig underholdningsroman med et utrolig persongalleri: En upålitelig sjaman, en søkende kvinne, en heks, en gruppe fugleentusiaster. I Vardø braker de sammen.

Les også: «Hekser og fuglekikkere» er en underholdende norsk godbit!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202644932
Kategori: Romaner
Omtale Hekser og fuglekikkere

Tor besøker den demente moren sin på sykehjemmet hver dag, der han fortvilet forsøker å bringe minnene hennes tilbake. Som lidenskapelig fuglekikker får han nyss om en gruppereise til Vardø via et nettforum. Han øyner muligheten for å krysse av den uhyre sjeldne fuglearten kuhegra på observasjonslisten sin.

Ragna ble gravid i ung alder og rakk aldri å finne ut hva hun ville med livet sitt. Hun blir dessuten mer og mer overbevist om at ektemannen Rune er mer glad i menn enn kvinner. Ved en absurd tilfeldighet tror Ragna at hun har healerevner og melder seg på en gruppereise ledet av en sjaman til et av jordas sterkeste energipunkter, Vardø.

I nordlige, forblåste Vardø oppstår det konflikter mellom de to gruppene, som begge tar lidenskapene sine på ramme alvor.

Til toppen

Andre utgaver

Hekser og fuglekikkere
Bokmål Ebok 2020
Hekser og fuglekikkere
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Magne Hovden:

Anmeldelser Hekser og fuglekikkere

Fornøyelig underholdning 22.11.2020

«Anbefales absolutt når du trenger noe lett og morsomt å lese.»

«Hovden skriver lett og uanstrengt, og jeg kan tenke meg å lese mer av ham.»

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

Til toppen

Om forfatter

MAGNE HOVDEN (f. 1974) har jobbet som frilansoversetter, litteraturagent og skipsagent, og har en fortid som gullgraver. Hovden fikk sitt gjennombrudd med romanen Sameland, som fikk strålende kritikker og ble solgt til fem land. Deretter fulgte romanene MGP, Kjell Jukola samler en hær, og Arctic Pizza. I tillegg til en rekke voksenbøker har forfatteren skrevet for barn og unge (Puggs dagbok, Planetjakten), samt radiohørespill og prosjekter for film og TV. For bøkene i serien om Åndejegerne ble han nominert til Uprisen i 2013. Magne Hovden er fra Ålesund, men bor i dag i Kirkenes.

Stor internasjonal interesse for Cirkus – som er allerede før utgivelse ble solgt til Frankrike, Tyskland og Italia!