Hei Bestebra! (Innbundet)

Forfatter:

Lars Saabye Christensen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 32
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hey Grandude!
Oversatt av: Christensen, Lars Saabye
ISBN/EAN: 9788202631840
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Hei Bestebra!

En magisk reise jorden rundt for alle barn og barnebarn fra musikklegenden Paul McCartney. Og du rekker akkurat hjem til leggetid! Historien er levende og vakkert illustrert av kunstneren Kathryn Durst og oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.

Dette er boken om Bestebra - han er fryktløs og eventyrlysten og har fantastiske triks på lur! Bestebra tar med seg de fire barnebarna sine og et magisk kompass på en virvelvind av eventyr. Bli med når de rir på flyvefisker, rømmer fra et snøskred eller unnslipper en flokk med ville bøfler!

Til toppen

Om forfatter

Paul McCartneys karriere har vært enestående produktiv og innflytelsesrik. På 60-tallet forandret han verden med The Beatles. Paul utviklet seg etter hvert videre som soloartist og med Wings – og har samarbeidet med et utall verdenskjente musikere. Paul har mottatt 18 Grammy-statuetter, og i 1997 ble han slått til ridder av dronning Elisabeth for sitt bidrag til musikken. Paul er dypt engasjert i dyrenes rettigheter og miljøvern og er talsmann for flere ulike organisasjoner. Han er også en stolt bestefar.