Hallo planeten! (Innbundet)

Serie: Hallo-bøkene 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202334062
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Hallo planeten!

En oppfølger til de flotte og populære Hallo jorda! og Hallo byen!. Dette er myldrebøker man aldri blir ferdig med. Det er alltid noe nytt å finne og en ny person å følge. En skapning slår seg ned på planeten fordi det er så fredelig der, men litt etter litt skjer det stadig nye ting og flere flytter dit. Kanskje det finnes en annen planet?
Imponerende univers, mye humor og mange fortellinger i samme bilde.

Til toppen

Flere bøker av Anna Fiske:

Anmeldelser Hallo planeten!

“Figurene er i all verdens skabeloner og levner ingen tvil om at Fiske har en kjempesprelsk fantasi (…) egner seg like godt for en ensom kosestund i sofakroken, som til å leses av to eller flere sammen.”

Marianne Lystrup, Vårt Land

“De som lar seg bergta av de frydefulle detaljene, vil uansett bli rikt belønnet (…) Når en først er inne i det sitrende og boblende universet, tipper jeg at det er mange som ikke vil ut igjen.”

Cecilie Estelle Wiik, Barnebokkritikk.no

I Fiskes univers

“Fiskes univers er så fullt av detaljer og forfatterens illustrerte og lekende fantasi, at det er en sann opplevelse å gi seg i kast med disse bøkene (...) «Hallo planeten!» gir små og store en morsomreise, og er ei bok du ikke blir ferdig med.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Nyttig tidsfordriv for de store

"En oppfølger til bøkene Hallo jorda! og Hallo byen! Myldrebøkene er morsomme og utfordrende. Imponerende univers av bilder og humor fra forfatteren."

 
Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.
Hennes bøker i Hvordan-serien: Hvordan lager man en baby? (2019) Hvordan begynner man på skolen? (2020) og Hvordan er det å være voksen? (2021) har fått stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i Hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien