Hallo Byen! (Innbundet)

Serie: Hallo-bøkene 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202309107
Kategori: Bildebøker
Alder: 5 - 10
Omtale Hallo Byen!

Hallo byen! er laget på samme måte som Hallo jorda!. Vi følger 6 mennesker i byen fra kl 7 til kl. 22. I tillegg kan leseren selv finne andre og se ting som skjer eller forandrer seg fra time til time, bygget som vokser og vokser, julenissen eller mannen som liker flate ting. Bildene vrimler av detaljer.

Dette er en bok man kan lese mange ganger og alltid finne noe nytt.

Til toppen

Anmeldelser Hallo Byen!

Vrimlende byliv

”Fiskes karakteristiske stil er som skapt for dette myldrebokformatet, dette er en bok du kan ha glede av i år et ter år. Boka aktiviserer barna med spørsmål som trener opp observasjonsevnen, og har mange små perler som de voksne kan humre over. Gjennomført bra!”

 
Bjørnhild Fjeld, Foreldre & Barn

Et varmt mylder

"Svensk-norske Anna Fiske lager tilsynelatende rablete, barnslige tegninger. Den som bruker tid vil likevel ikke være i tvil om at komposisjon og billedskapende ferdigheter er helt på høyden. I tillegg vinner boka sympati fordi den har en raus og varm holdning til menneskers liv og ulikheter. Til glede for mange!"

Morten Haugen, Adresseavisen

Ei bildebok og ein humørspreiar

”Anna Fiske er ein fargeklatt i norsk bildebokproduksjon (…) Fiske teiknar mykje og raskt og er ein særs engasjert forteljar. Fiske har humør, og det er fint for norsk barnelitteratur.”

Ingeborg Mjør, Dag og Tid

"Fiskes illustrasjoner er fulle av detaljer, personlige og fantasifulle".

Kaja Korsvold, Aftenposten

"Detaljrikdommen er formidabel, og det et strålende påfunn der barna kan titte og lete i lang tid."

Morten Abrahamsen, VG

”Hallo byen!” er leken, fantasifull, og den perfekte anledningen til å putte en av ungene på fanget og få i seg en time med pludder og kos midt i uka. Sunnere enn tran!"

Marie Laland Ekeli, Magasinet Mamma

"Et helt lite og magisk univers av ei let-og-finn-bok for småen."

Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad

Moro med byen!

"Vi synes at andre barn burde lese boka Hallo byen! Den er veldig fin, og spesielt koselig når man sitter sammen med noen."

1. klasse på Stange skole, Oppland Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien