HÆ? (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202334109
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale HÆ?

HÆ? er laget med støtte fra "Leser søker bok". Meningen er at også unge og voksne med psykisk utviklingshemming skal ha glede av boka. Det er en gjettebok. Vi ser et lite utsnitt av en gjenstand eller et sted og skal gjette hva det er. Løsningen finner vi på neste side.
Det er blitt en flott, variert bok som alle kan ha glede av, både liten og stor. I tillegg til svarene er det morsomme kommentarer til bildene.

En flott og original blanding av tegning og foto.

Til toppen

Anmeldelser HÆ?

“Hallo planeten! og Hæ? viser frem et kjærkomment talent for kunstformidling på barns premisser, uten å glemme de voksne som deler leseropplevelsen med barna. Anna Fiske har med andre ord blitt en billedbokkunstner som tilfredsstiller de fleste kriteriene for å bli en velfortjent salgssuksess og kritikerfavoritt."

Cecilie Estelle Wiik, Barnebokkritikk.no

For nysgjerrige

“Veldig morsomt laget. Dette er boka for da oppdagelsesreisende, for de nyfikne (...) Fiske blander tegninger og fotografier på en morsom og funksjonell måte. Gode og deilige illustrasjoner akkompagnert av kort og lettfattelig tekst. Utgivelsen er støttet av «Leser søker bok», og er tilrettelagt for barn som trenger ekstra støtte. Men kan fint leses med glede av alle andre.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

“Annethvert oppslag viser små biter av en virkelighet presentert gjennom ulike typer tittehull, og så skal man gjette hva man ser. Blar man om, får man se helheten - fasit om man vil. Gjetteleken er morsom (…) Fiske har også styrket opplevelsen ved å utstyre de fullstendige bildene med morsomme bildetekster."

Marianne Lystrup, Vårt Land

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.