Godtegrisen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 56
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202489137
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Godtegrisen
Så klart også griser kan elske godteri! Og så klart en gutt og en liten godtegris kan bli bestevenner. Det er det som skjer med Kim og grisen. Kims gris er helt spesiell. Men de må passe seg så grisen ikke blir oppdaget, for ingen voksne liker å ha griser hjemme. Tenk om de ikke får være sammen mer? Kim vil at de skal være sammen for alltid.

Godtegrisen er en overskuddspreget, småfleskete bildebok om et nært vennskap utenfor grisebingen. Dette er Line Halsnes' andre bildebok, der hun både tegner og skriver selv. Halsnes debuterte i 2012, med bildeboka Stakkars lille hjerte.

Til toppen

Anmeldelser av Godtegrisen

Svinaktig moro

"[Illustrasjonene] er like livlige som historien, fulle av bevegelse, kontraster, overdrivelser og kraftige farger. De kan minne om karikaturer, og har tegneserieelementer som snakkebobler og lydeffekter, som forsterker det uhøytidelige og humoristiske uttrykket. […] en svært gjennomført bildebok, som utnytter formatet godt."Marie L. Kleve, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter
Line Halsnes (f. 1981) er illustratør og barnebokforfatter, utdannet ved Norwich School of Art and Design. I dag bor hun i Oslo og er en del av arbeidsfellesskapet Kobolt Design.