Glad igjen! Arbeidsbok (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202636012
Kategori: Selvutvikling og Helse og psykisk helse
Alder: 16 - 80
Omtale Glad igjen! Arbeidsbok

14 steg til større livsglede – en arbeidsbok fra A til Å

Glad igjen! er et inspirerende og livsbejaende program i 14 steg for å bli bedre eller helt frisk av depresjon. Mange har allerede fått et mye bedre liv gjennom å følge programmet. For å gjøre det enda enklere å gjennomføre har Kristian Hall laget denne arbeidsboken, som brukes sammen med hovedboken med samme tittel.

Fyll ut skjemaene hver dag, uke for uke, se fremskrittene dine tydelig og bli ytterligere motivert for å jobbe mot et bedre og gladere liv!

Få større livsglede gjennom blant annet disse verktøyene
• finn ut hva som gjør deg glad
• endre tenkemåten
• øk takknemligheten
• øk mestringsfølelsen
• lær å bli glad i deg selv

Sagt om Glad igjen!
«Boka gir en innsiktsfull forståelse av depresjonens vesen og rommer en unik samling av praktiske verktøy.»
Maj Volden, spesialist i klinisk psykologi, og Hege Saltnes, psykiater

«Jeg anbefaler boken fra dypet av mitt hjerte.»
Hanne Charlotte Gryting

Til toppen

Flere bøker av Kristian Hall:

Om forfatter

Kristian Hall (f. 1977) er utdannet sivilingeniør og har hatt ulike direktørstillinger i næringslivet. Han er lidenskapelig opptatt av å nå ut til alle som sliter med depresjon, med et budskap om at det er mulig å bli mye bedre eller helt frisk. Kristian Hall ble selv fullstendig frisk etter mer enn ti år med dyp depresjon i tenårene og som student. Basert på egne erfaringer og samarbeid med psykolog har han spesialkomponert et trinn for trinn-program som har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag. Boka heter Glad igjen!, og til den hører også en arbeidsbok, samt en rekke verktøy og ressurser fritt tilgjengelig på kristianhall.no.

Kristian Hall ønsker at alle skal få mest mulig ut av livet, og har utgitt til sammen fem titler om hvordan få et bedre liv, bli mer handlekraftig og nå målene sine. Flere av bøkene er oversatt til engelsk. Hall bor i Drøbak sammen med kone og sønn.

Se også Handlekraft – få gjort det du vil (2020).