Gjennom krisa (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202759735
Kategori: Samfunn og debatt og Biografier
Omtale Gjennom krisa

Raymond Johansen sto støtt gjennom den største krisa i moderne tid, og ble en av pandemiens mest markante norske politikere. Her forteller han om de dramatiske øyeblikkene - om ledelse i krise, politisk strid, og en by og et land som over natten ble endret til det ugjenkjennelige. Han bruker sine politiske og personlige erfaringer til å ta tak i utfrodringer vi står overfor som samfunn og som enkeltmennesker.

Hva fortalte krisa oss om det norske felleskapet? Hvordan kan vi unngå at Norge etter pandemien blir preget av enda større ulikhet og avstand mellom folk? Raymond Johansen har skrevet en personlig og politisk bok, der han viser oss de prinsipielle, etiske og menneskelige utfordringene som kom til syne under pandemien. Han forteller ærlig om usikkerhet, politisk konflikt og hva som har preget ham som leder og politiker.

Gjennom krisa er en fortelling om vår nære historie - fra en som var med på å forme den.

Til toppen

Andre utgaver

Gjennom krisa
Bokmål Ebok 2022
Om forfatter

Anders Lundell (f. 1982) er taleskriver for Raymond Johansen på byrådslederens kontor. Han har tidligere jobbet som taleskriver og kommunikasjonsrådgiver i Barne- og familiedepartementet og ved Universitetet i Oslo. Gjennom krisa er hans første bok.