Garnmagi med plantefarging (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202586836
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Garnmagi med plantefarging

I Garnmagi med plantefarging får du vite alt du trenger for å farge garn, tekstiler og andre naturlige materialer av sopp og planter som vokser vilt de fleste steder i Norge og som er enkle å finne. Og du trenger ikke alltid å gå langt – mange planter som vokser rett utenfor stuedøra eller i grøftekanten egner seg til å lage farge.

Boken gir enkle forklaringer på hvordan du gjør det og ikke minst inspirerende og vakre bilder fra naturen i all sin fargeprakt.

• Gjenskap fargemagien fra naturen i gryter og kjeler hjemme
• Informativt om hvordan man lager farger og inspirerende bilder

Til toppen

Om forfatter

Hege utdannet veterinær med forkjærlighet for dyr og natur. Med en farmor som var en mester i plantefarging var ikke veien lang til platefarget garn og egenstrikkede kreasjoner. Etter mange år med plantefarging til eget bruk driver Hege i dag nettstedet der du kan lese hennes blogg og informasjon om hvor hun holder kurs. www.skogensgull.com.

Kari Hestnes startet Du Store Alpakka, en av de største importørene av alpakkagarn til Norge. I dag er hun medeier i bedriften Living Alpaca og frilans strikkedesigner. Kari har utgitt en lang rekke strikkebøker og leverer strikkedesign til ukepressen.