Frost i mai (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Bente Klinge (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blackberry Winter
Oversatt av: Klinge, Bente
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202434434
Kategori: Romaner
Omtale Frost i mai

Frost i mai er en medrivende fortelling om overlevelse, håp og lengsel, som varmer selv de mest frosne hjerter.

I Seattle, en vårkveld i 1933, sier alenemor Vera Ray god natt til sin tre år gamle sønn, Daniel, og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten begynner det å snø og blåser det opp til storm, til tross for at det er i mai. Når Vera endelig kommer hjem, er Daniel forsvunnet fra sengen sin. Utenfor huset oppdager hun guttens favorittbamse liggende etterlatt på den isete gaten, men alle andre spor er dekket av snøen. Vera prøver febrilsk å finne ut hva som har skjedd med gutten.
I mai måned åtti år senere raser en lignende snøstorm over Seattle. Journalist Claire Aldridge blir satt til å dekke hendelsen og se den i sammenheng med stormen i 1933. Hun kommer over saken med det forsvunne barnet, og blir nærmest besatt av å finne ut av hva som hendte med den lille gutten. Samtidig blir kun klar over en uventet forbindelse mellom henne selv og Vera ...

«Engasjerende og fascinerende om kjærlighet, tap, skandaler og tilgivelse.»
Publisher’s Weekly

«Strålende god og medrivende lesning (...) Med sin berusende blanding av mysterium, historie og romantikk er denne boken vanskelig å legge fra seg.»
Magasinet Real Simple

«En etterlengtet utgivelse ... Denne romanen vil trollbinde Jios lesere og få dem til å rope på mer.»
Kirkus Review

«Sarah Jio skriver på en utsøkt og fengslende måte.»
Elin Hilderbrand, internasjonalt bestselgende forfatter

"En vakker og stemningsfull historie fra Seattle. Nyt den sakte!"
Liv Gade, bokhandler

Til toppen

Andre utgaver

Frost i mai
Bokmål Ebok 2013
Frost i mai
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Sarah Jio:

Om forfatter

Sarah Jio har til sammen skrevet elleve romaner, og bøkene hennes utgis i 30 land. Alle bøkene hennes finnes på norsk: Huset på stranden, Frost i mai, Morgengry, God natt, June, Fioler i mars, For evig, Hjem til deg, Alle blomstene i Paris, Kjærlighetens ansikt, Den siste kamelia og Kjærlig hilsen fra London.

Sarah Jio er en internasjonalt bestselgende forfatter, og bøkene hennes har ligget øverst på listene i New York Times og USA Today.
Hun har også jobbet som journalist, og har skrevet i blant annet Glamour, New York Times, Redbook, Real Simple, O: The Oprah Magazine, Bon Appétit, Marie Claire, Self, samt bidratt til radioprogrammet Morning Edition. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine sønner og sin ektemann.

Bøker i serien