Freddie Yates' supermirakuløse reise (Innbundet)

Forfatter:

Rob Biddulph (Illustratør) Carina Westberg (Oversetter)

Jenny Pearson har skrevet en supermorsom og varmhjertet bok om tre gutter, en sommerferie og noen mirakler underveis - med feel-good garanti. Det er som om Miles og Niles møter David Walliams møter Gutta i trehuset.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 304
Illustratør: Biddulph, Rob
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Super Miraculous Journey of Freddie Yates
Oversatt av: Westberg, Carina
ISBN/EAN: 9788202647179
Kategori: Romaner for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Freddie Yates' supermirakuløse reise

Bli kjent med Freddie. Han digger fakta! Bare ikke det som stirrer ham i hvitøyet – nemlig at den hemmelige planen hans egentlig ikke er så hemmelig likevel.

For det var ingenting i reiseplanene hans om at han skulle møte Store-Trevor, være med på løkspisekonkurranse eller spise pære- og potetpiroger med nok kraft til å sprenge en do i filler. Og Freddie hadde på ingen måte trodd at han skulle ende på riksdekkende tv sammen med bestekameratene sine, iført Supergirl-kostyme.

Men reiser fører ikke alltid helt dit man har tenkt seg. Og kanskje må Freddie slå seg til ro med at det faktisk er et faktum.

Et supermorsomt og varmhjertet eventyr om tre gutter, en sommerferie og noen mirakler underveis.

For deg som liker bøkene til David Walliams, leser Gutta i trehuset eller bøkene om Miles og Niles - Freddie Yates' supermirakuløse reise er boka for deg!

Vinner av Lollies 2022: Best Laugh Out Loud Book for 9-12 åringer.

Illustrert av Rob Biddulph

Til toppen

En debutant som virkelig boltrer seg!
Kitty Empirer, The Observers

Andre utgaver

Om forfatter

Jenny Pearson har blitt belønnet med seks krus, en kjøleskapsmagnet, en veggplakett og utallige kort for sin rolle som Verdens Beste Lærer. Når hun ikke er opptatt med å være inspirerende i klasserommet, er det ingenting hun heller vil enn å slappe av med de to barna sine. Men siden de ser på henne som et menneskelig klatrestativ, er det helt umulig. Jenny bor i England sammen med familien sin. Freddies supermirakuløse reise er hennes første bok.