Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 156
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202727376
Kategori: Kokebøker
Omtale Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker

Ønsker du supergode drinker uten alkohol med overraskende smaker og wow-faktor? Da er Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker noe for deg.

Her finner du rundt 40 oppskrifter på mocktailer du enkelt kan lage hjemme. De fleste ingrediensene til de alkoholfrie cocktailene kjøper du i nærmeste matbutikk, for har du frisk juice, te, kaffe eller alkoholfritt øl og sitruspresse, cocktailshaker og isbiter, kan du lage mye godt. Hva med en Virgin Mary, Safe Sex on The Beach eller Sparkling Tea Bellini?

Det er morsomt å lage mocktailer. Drinkene gir feststemning til voksne og barn i alle aldre, er et fullgodt alternativ til vanlige drinker og passer til alle anledninger. Kanskje du av forskjellige grunner føler at du trenger en hvit måned? Da er mocktailer tingen, proppfulle som de er av god smak og det lille ekstra.

Du trenger på ingen måte å være avholds for å sette pris på en god mocktail! Her er oppskriftene alle vil elske.

Les også de morsomme historiene om mocktailenes opprinnelse.

Arnt Steffensen er kokk og har lang fartstid som kjøkkensjef. Han har tidligere skrevet flere bøker om god drikke, blant annet Fredagscocktail – fra Old Fashioned til Pornstar Martini (Cappelen Damm 2021).

Til toppen

Flere bøker av Arnt Steffensen:

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Arnt Steffensen er kokk og leder i Kost- og ernæringsforbundet i Delta, en fagforening for kokker og kjøkkenpersonell i offentlig sektor. Han er tidligere kantineleder og norgesmester i institusjonskokkfaget. Kunnskap om all drikke og vin og brennevin er en viktig del av kokkeutdanningen, og Steffensen har skrevet flere bøker om brennevin og matkultur, som Fredagscocktail – fra Old Fashioned til Pornstar Martini og Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker. Han bor på Nordstrand i Oslo med sin familie.