Forstå barnehjernen (Heftet)

og styrk den for livet

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hjernesmarte børn
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202639587
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Forstå barnehjernen

Gjør barnet HJERNESMART ved å følge hjernens spilleregler!

I denne bestselgeren gir Anette Prehn deg forståelige og effektive teknikker inspirert av den nyeste hjerneforskningen. Hjernen er formbar og i konstant utvikling. Når vi vet hvordan hjernen fungerer kan vi gjøre små justeringer i reaksjonene våre og prøve ut nye veier i kommunikasjonen. Slik lager vi nye stier i hjernen som gjør barnet psykisk motstandsdyktig og rustet til å mestre livet.

Med humor og varme viser forfatteren deg hvordan vi kan følge hjernens spilleregler. Med enkle knep som stimulerer hjernen kan du styrke barnets empati og selvkontroll, og gi barnet mot og indre ro til å møte ulike utfordringer. Boka har morsomme eksempler fra hverdagen, og gir deg en rekke praktiske verktøy du kan bruke med ditt barn.
Slik kan du styrke og utvikle ditt barns hjerne – og din egen! Bli HJERNESMART sammen med barnet ditt!

Til toppen

Andre utgaver

Hjernesmarte barn
Bokmål Innbundet 2018
Hjernesmarte barn
Bokmål Ebok 2018
Anmeldelser Forstå barnehjernen

«Anette Prehn har skrevet en bok som er et «must» å lese for oss som jobber med barn i alle aldre. I boken «Hjernesmarte barn» får vi en forklaring på mange av de handlingsmønstre vi alle har. Anette bruker mange eksempler og gjør stoffet både underholdende og lærerikt. I min jobb som rektor bruker jeg ofte boken i møter med foreldre og barn. Jeg opplever at mange blir trygge på at det ikke «er noe i veien» med dem/deres barn, og at det finnes både gode forklaringer og løsninger.Som rektor på en skole har jeg blitt tryggere i de valg jeg har tatt ift måten vi jobber med det psykososiale miljøet blant barn og ansatte. Jeg opplever at boken har styrket meg som leder og menneske. Jeg vil varmt anbefale boken både til ledere, lærere og foreldre.»

Rektor Henrik Fridorf, Bondi skole, Asker kommune

Til toppen

Om forfatter

Anette Prehn (1975) er sosiolog, foredragsholder og forfatter. I mer enn ti år har hun drevet egen virksomhet, og i dag leder hun Centre for Brain-Based Leadership and Learning i Danmark. Kundene hennes spenner fra store næringslivsbedrifter til sykehus, arkitektfirmaer, departementer, faglige organisasjoner, høyere utdanningsinstitusjoner, videregående skoler, barneskoler og barnehager. I 2009 ble hun utnevnt til «Årets underviser» innenfor ledelse og coaching av det norskeide selskapet Confex, Skandinavias største tilbyder av kurs og konferanser for arbeidslivet. Prehn har skrevet boken Hjernesmarte barn, og to bøker med sammen med hjerneforskeren Kjeld Fredens, Coach dig selv – og få hjernen med til en forandring og Play Your Brain. Hun har to barn og to bonusbarn.