Fly, sommerfugl av Annicken R. Day (Ebok)
Ebok

Fly, sommerfugl (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly, Butterfly
ISBN/EAN: 9788202684556
Kategori: Romaner
Omtale Fly, sommerfugl
EN INSPIRASJONSROMAN FOR DITT PRIVATE OG PROFESJONELLE LIV

Maya Williams er en ambisiøs, hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av sexistiske, mannlige ledere. Da hun blir sendt til den hawaiiske øya Kaua’i for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele karrieren på spill.

På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som har åpnet øynene for forskjellige måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Men Maya må hjem igjen til New York og forretningslivet. Hvordan skal hun kunne implementere sine nye filosofier og kunnskaper og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

Fly, sommerfugl er Annicken R. Days debutroman. Den ble opprinnelig skrevet på engelsk og utgitt i USA høsten 2019. Boken er nå oversatt til norsk, i tett samarbeid med forfatteren, og utgis av Cappelen Damm høsten 2020.

Til toppen

Andre utgaver

Fly, sommerfugl
Bokmål Innbundet 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Norske Annicken R. Day har i over 20 år jobbet i næringslivet, blant annet som direktør for bedriftskultur i norske Tandberg og amerikanske Cisco. Siden 2012 har hun drevet sitt eget selskap, Corporate Spring, der hun og hennes team hjelper ledere og team over hele verden med å bygge gode arbeidsplasser og engasjerte bedriftskulturer. Hun er også en globalt etterspurt foredragsholder, skriver artikler for Huffington Post og Business Insider og er medforfatter av boken Creative Superpowers.

Høsten 2019 ga hun ut sin første roman Fly, Butterfly i USA, en historie som på mange måter reflekterer Annickens egne erfaringer, livsfilosofi og personlige valg: å velge hjerte fremfor hode, tillit fremfor frykt og ha mot til å leve sitt liv på egne premisser. Boken ble skrevet og utgitt på engelsk, og er senere oversatt til norsk.

Når Annicken ikke er på reise, deler hun tiden sin mellom Norge og California, der hennes datter Matilde bor.