Fly, sommerfugl (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly, Butterfly
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202668822
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Fly, sommerfugl

En inspirasjonsroman for ditt private og profesjonelle liv

Maya Williams er en ambisiøs og hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til øya Kaua’i på Hawaii for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele hennes karriere på spill.

På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og da hun møter mennesker som åpner øynene for andre måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Men Maya må etter hvert hjem igjen til New York og forretningslivet. Klarer hun å leve etter sine nye livsfilosofier og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

Fly, sommerfugl er Annicken R. Days debutroman. Den ble opprinnelig skrevet på engelsk og utgitt i USA høsten 2019. Boken er nå oversatt til norsk, i tett samarbeid med forfatteren.

«En viktig roman som favner både ledelse, selvutvikling og herlig underholdning med spenning og romantikk. Boken traff meg midt i hjertet, da jeg har grunnleggende tro på at ærlighet og medmenneskelighet lønner seg også i business, og samtidig har erfart at jobb kan bli så altoppslukende at man nesten mister seg selv. Anbefales å det varmeste!» Hilde Midthjell, næringslivsleder og investor

«En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!» Thomas Erikson, bestselgende forfatter av Omgitt av idioter

«En pageturner som trekker deg inn og får deg til å nikke gjenkjennende, le høyt og til slutt gråte av empati. Dette er en mektig bok som med sin energi kan inspirere til forandring.» Amy Brann, forfatter av Engaged, Make Your Brain Work og Neuroscience for Coaches

Til toppen

Andre utgaver

Fly, sommerfugl
Bokmål Ebok 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Fly, sommerfugl

«En veldig søt og sjarmerende historie som også har en fin dose med romantikk. (...) Denne anbefaler jeg gjerne videre.»

«Historien gir rom til å drømme seg litt vekk fra en masete hverdag, og jeg kjenner at noen uker på Hawaii, det kunne jeg godt ha tenkt meg! Lettlest historie med et fint og flytende språk.»

Anne Lise Johannessen, Hverdagsnett.no

Til toppen

Om forfatter

Annicken R. Day er norsk gründer og daglig leder av Corporate Spring, som hjelper flere av verdens ledende selskaper med å bygge gode bedriftskulturer. Som tidligere kulturdirektør i Tandberg og Cisco, internasjonal foredragsholder, skribent og rådgiver for en rekke globale selskaper, inspirerer hun ledere over hele verden til nye måter å tenke, jobbe og lede på.

Annicken R. Day er oppvokst i Rælingen utenfor Oslo, men bor i dag i Los Angeles, hvor også hennes datter bor. Øya Kaua’i på Hawaii er et av hennes favorittsteder på jord.

Fly, sommerfugl, som først ble gitt ut i USA høsten 2019, er Annickens debutroman. Den favner både hennes livs-, ledelses- og businessfilosofi – og er inspirert av mange virkelige hendelser. Hun skriver nå på sin andre roman.

Les mer på www.annickenday.com