Flukten til den greske øya (Heftet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Greek Island Escape
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202700140
Omtale Flukten til den greske øya

På Kretas vakre strender går en gammel kvinne rundt og deler ut papirlapper. Sofia, som er 85 år, kan ikke snakke, og hun leter desperat etter en datter hun aldri har kjent. Etter en tragisk barndom i Athen, blir hun tvunget til å gi fra seg barnet sitt få dager etter fødselen. Nå håper hun på en gjenforening med datteren, før det er for sent.

Samtidig, i London, leter også Zoe etter et barn. I månedene etter at tenåringsdatteren hennes rømte hjemmefra, har livet falt fra hverandre. Mannen hennes har forlatt henne, sønnen hennes virker fraværende, og hver eneste dag er en kamp. Desperat leter Zoe etter datteren sin, til tross for at jenta ikke ønsker å bli funnet.

Til toppen

Flere bøker av Patricia Wilson:

Om forfatter

Patricia Wilson ble født i Liverpool. Etter å ha drevet eget firma i tjue år, gikk hun tidlig av med pensjon og flyttet til Hellas, der hun nå bor i landsbyen Paradissi på Rhodos. Da hun gravde opp et rustent maskingevær i hagen, og innbyggerne i landsbyen hennes kom med lokale historier om tragedier og triumfer fra krigens dager, ble hun inspirert til å skrive om hendelsene som utspant seg på de greske øyene under andre verdenskrig.

www.pmwilson.net

@pmwilson_author