Factfulness (Innbundet)

Ti knep som hjelper deg å forstå verden

Forfatter:

, og

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Boken er inspirerende og tankevekkende, og den vil endre hvordan du forstår verden og gi deg verktøy til å håndtere kriser og muligheter i fremtiden.

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Factfulness. How Not to be Ignorant About the World
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202531720
Kategori: Samfunn og debatt og Populærvitenskap
Omtale Factfulness

I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund hvorfor vi stadig misforstår verdens utvikling, og hva vi kan gjøre for å rette opp misforståelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vår gjør, viser de hvordan vi kan bryte med våre tankefeil og forstå verden bedre.

Med samme lidenskap og iver etter å lære bort som gjorde Hans Rosling berømt, viser han hvordan vi alle kan kvitte oss med et foreldet bilde av verden. Bare gjennom å ha et verdensbilde basert på fakta kan medborgere, politikere og bedriftsledere ta gode beslutninger i vår globaliserte samtid.

Boken er inspirerende og tankevekkende, og den vil endre hvordan du forstår verden og gi deg verktøy til å håndtere kriser og muligheter i fremtiden.

Til toppen

– en uunnværlig guide til å tenke klart om verden.
Bill Gates

Andre utgaver

Factfulness
Bokmål Ebok 2018
Factfulness
Bokmål Heftet 2019
Anmeldelser Factfulness

Selvhjelp i skepsis 30.08.2018

Hans Roslings siste melding til verden kom i form av boken «Factfulness», en hyllest til et faktabasert verdensbilde ... «Factfulness» er interessant, ofte besnærende, men også underholdende lesning.

Leif Ekle, NRK Bok

«En av de viktigste bøkene jeg noensinne har lest – en uunnværlig guide til å tenke klart om verden.»

Bill Gates, .

Til toppen

Om forfatter

Hans Rosling var lege og professor i internasjonal helse. Hans har vært rådgiver for Verdens helseorganisasjon (WHO), UNICEF og flere hjelpeorganisasjoner og var med og startet Leger uten grenser i Sverige. Sammen med Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund har han startet Gapminder. Hans ti TED-foredrag har blitt sett over 35 millioner ganger, og han ble kåret til en av verdens mest innflytelsesrike personer i 2012 av tidsskriftet Time.