Et helt menneske i en halv kropp (Innbundet)

En historie om mestring

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202475734
Kategori: Selvutvikling
Omtale Et helt menneske i en halv kropp

Anne Grethe Solberg ble skutt av sin eksmann. Hun måtte amputere arm og skulder og lære å gå på nytt. Mot alle odds gjennomførte hun New York Marathon fire år senere.

Her forteller hun den dramatiske historien fra skuddene falt og om hvordan hun har jobbet mentalt og fysisk for å komme seg på bena igjen. I årevis hadde hun som konsulent hjulpet andre med å sette mål og nå dem. Nå måtte hun rette lyskasteren på seg selv for å mestre sitt eget liv.

Anne Grethe Solberg har brukt hendelsen som et springbrett for å komme seg videre i livet. Hun stilte krav til seg selv og satte seg målet å bli «Norges kuleste dame med én arm». I denne historien om mestring og viljestyrke viser hun hvordan hun har jobbet for igjen å bli et helt menneske – i en halv kropp.

Til toppen

Andre utgaver

Et helt menneske i en halv kropp
Bokmål Ebok 2015
Et helt menneske i en halv kropp
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Om forfatter

Anne Grethe Solberg er utdannet organisasjonssosiolog med PhD i fagfeltet kjønn og ledelse fra Universitetet i Oslo. Hun har i en årrekke arbeidet som lederutvikler med oppdrag knyttet til kjønn i organisasjoner. Solberg driver sitt eget selskap – Gender Consulting – og er ansatt ved AFI - Arbeidsforskningsinstituttet som seniorforsker. Tidligere arbeidsgivere er Capgemini, Ernst & Young og ISCO Group. Hun har blant annet vært medforfatter av boken Kvinner og ledelse – gjennom glasstaket, som kom i 1995 på Aschehoug forlag. I 2012 ble hun kåret til Årets konsulent på bakgrunn av resultatene hun har oppnådd med å kjønnsbalansere bedrifter.