En velferdsprofitørs bekjennelser (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202713607
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale En velferdsprofitørs bekjennelser

Hva er galt med at noen blir rike på å hjelpe andre?

Et menneske med alvorlig autisme får ro i livet: Han har utsikt til en fjord, han kløyver ved, han går lange turer hver dag. Hvorfor er man «velferdsprofitør» om man tjener penger på å drive stedet der han bor?

Omsorgspersonalet er sammen med ham dag og natt. Er det også feil? Skal bare politikere, forskere og kunstnere få lov å gå opp i arbeidet sitt?

I denne boka forteller Indreeide hvorfor han, som var sosialist i sin ungdom, driver sitt eget firma – og tar utbytte. Den gir nytt syn for hva innovasjon kan være i omsorgssammenheng, og hva det er å hjelpe andre mennesker.

Karl Kristian Indreeeide, eier av HAVA Omsorg A/S, regner seg fortsatt som sosialist. Gudmund Skjeldal er idéhistoriker, og forfatter.

Til toppen

Andre utgaver

En velferdsprofitørs bekjennelser
Bokmål Ebok 2021
En velferdsprofitørs bekjennelser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Karl Kristian Indreeide og Gudmund Skjeldal:

Om forfatter

Karl Kristian Indreeide (f. 1971) eier og driver HAVA Omsorg A/S. Han har 96 medarbeidere, og omsetter for mer enn 50 millioner i året.

Gudmund Skjeldal (fødd 1970) er utdanna idéhistorikar [frå universitetet i Oslo]. Han har vore slåttekar og skiløpar, lektor og klimakampanjeleiar, journalist og kommentator. Han er forfattar av åtte bøker, så som dei kritikarroste Den siste langrennaren (2005) og Diktaren i bombeflyet (2012), ein biografi om Nordahl Grieg, Wimbledon (2017) og Vestover, historia om «Bergens Tidende».