En stjerne i natten (Innbundet)

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 608
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The brightest star in the sky
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202321529
Kategori: Romaner
Omtale En stjerne i natten

Star Street 66 i Dublin er ikke som andre boligblokker. En usynlig kraft våker over menneskene som bor i de ulike leilighetene, men ingen er klar over det … ennå. Det skal ta nøyaktig 61 dager før den fremmede røper sine egentlige hensikter – og viser sitt sanne ansikt. Men én ting er sikkert: Når nedtellingen settes i gang på dag 61, er det ingen vei tilbake.

Hvem bor i Star Street 66? En av beboerne er i ferd med å forelske seg, en annen er revet mellom to elskere. Noen ruger på hemmeligheter som ubønnhørlig vil komme for en dag, og for andre får disse avsløringene tragiske utfall. Skjebnen har flyttet inn i Star Street. I bagasjen har den kjærlighet og ulykke, optimisme og hjertesorg, samt evnen til å omkalfatre liv.

Til toppen

Om forfatter

Marian Keyes ble født i byen Limerick i 1963, og er oppvokst i Cavan, Cork, Galway og Dublin. I tjueårene bodde hun i London, men nå bor hun i Dún Laoghaire sammen med ektemannen Tony. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Vannmelonen. Hennes mange hobbier består blant annet av litteratur, film, sko, vesker og feminisme. I januar 2019 mottok hun en æresdokotorgrad ved University of Limerick sammen med blant andre Bob Geldof og The Cranberries. Bøkene hennes har solgt utrolige 6,9 millioner eksemplar i Storbritannia.