En statsministers dagbok (Fleksibind)

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202498887
Kategori: Humor og satire
Omtale En statsministers dagbok

«Forfatterne bak» har tidligere stått bak bestselgere som Madonnagåten og Busemannen, skrevet i samarbeid med Knut Nærum. Denne gangen leverer de en høyst uautorisert versjon av Erna Solbergs første statsministerår, et hylende morsomt (men kan hende ikke 100% sannferdig) kikk bak kulissene i en dagbok skrevet uten filter.

Til toppen

Anmeldelser En statsministers dagbok

Årets morsomste dagbok

"Hællane for en gøyal bok! (...) Jeg kan ikke tenke meg annet enn at forfatterne Elisabeth Botterli, Askild Hagen, Jørgen Mehren og Peder Udnæs har hatt tidenes morsomste oppgave med å skrive denne boka. Det resulterte heldigvis i noe som er minst like morsomt for alle som leser den. Det beste med boka er at det ikke er nødvendig å lese den fra perm til perm. Du kan slå opp på en tilfeldig side og bli underholdt, samtidig som du får en oppfriskning i de viktigste hendelsene anno 2015. Det er flaut mye man glemmer etter bare et år, det skjønner man når man leser denne boka. Glem strikkemagasiner og gamle Donald-blader: Dette er lektyren du vil ha med deg når du skal legge en kabel."

 
Live Vedeler Nilsen, Studvest

Til toppen

Om forfatter

Elisabeth Botterli f. 1971. Tekstredaktør i NRKs satiriske fjernsynsprogram Nytt på nytt. Kaffedrikker. Følger med i tiden, forventer effektivitet. Har skrevet for Hallo i uken, Egentlig, Borettslaget, Hege og Kjersti og Hurra for Andersen.

Ridder av den Gyldne Gris. Tilhenger av norsk EU-medlemskap. Skofetisjist.

Bor med ektefelle og to barn i Tåsen Haveby i Oslo.

Askild Hagen (f. 1964) er forfatter, komiskribent, blogger og rapper.

Til daglig tekstforfatter i Nytt på nytt, og har tidligere skrevet en haug av tullete bøker sammen med masse bra folk.

Har de siste årene vært en av Norges ledende bloggere med Superblogg! og er også landets beste rapper i 40-50-åra som rapper på Hedemarksdialekt i hiphopkollektivet Hedemarkens Sønner.

Jørgen Mehren (f. 1971) kommer fra Nybyen i Drammen. Tidligere fotballspiller. Var sentral i midtforsvaret til Drammensklubben Skiold før han ble kjøpt opp av Vinn Sande hvor han spilte i noen år. Returnerte til Skiold før han la opp som 16-åring. Jobber som tekstforfatter for Nytt på nytt. Lever et tilbaketrukket liv på Sofienberg i Oslo. Har kanariefugl og australsk ektemann.

Peder Udnæs f. 1971. Tekstforfatter for Nytt på nytt. Tidligere tyggegummi-importør og reisesekretær i Folkeaksjonen mot Hasj. Har skrevet for Hallo i uken, Egentlig, Borettslaget, Hege og Kjersti, Hurra for Andersen og Vi er i hundre.

Sykler med hjelm. Bor med ektefelle og to barn i Tåsen Haveby i Oslo.