En lykkens dag (Innbundet)

Forfatter:

Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Rent Collector
Oversatt av: Aspen, Nina
ISBN/EAN: 9788202548544
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale En lykkens dag

En bok for alle som likte Kunsten å høre hjerteslag

For Ki Lim og Sang Ly er hver dag en kamp for å overleve. De bor på Stung Meanchey, den største kommunale søppelfyllingen i Kambodsja, og livnærer seg ved å plukke søppel som kan selges videre.

Som om ikke livet var vanskelig nok, må de også bekymre seg for sitt kronisk syke barn, Nisay, og utgiftene til dyr medisin som ikke virker.

Når det ser som mørkest ut, oppdager Sang Ly at den gretne kvinnen som kommer og krever inn husleia har en stor hemmelighet. Hemmeligheten setter i gang en bølge av hendelser som vil endre livet til alle som blir truffet av den.

En lykkens dag er en fortelling om håp, om én kvinnes kamp for å redde sønnen og en annen kvinnes mulighet til forsoning.

Til toppen

Andre utgaver

En lykkens dag
Bokmål Ebok 2018
En lykkens dag
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
En lykkens dag
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser En lykkens dag

"For meg var det en lykkens dag, å få lese denne boken. Det var den vakreste leseopplevelsen jeg har hatt på lang tid. Jeg har lest mange sterke bøker i år, men denne er både sterk og trist og god og full av håp, på samme tid."

Marianne Sæther Tokle, Lillasjel. Blogg

Til toppen

Om forfatter

Camron Wright bor i Utah, USA, sammen med sin kone, og de har fire barn. En lykkens dag er hans første bok på norsk. Han har skrevet tre andre bøker: Letters to Emily, The Orphan Keeper og The Other Side of the Bridge.