Emma og Isak - Skattejakt og skurkestreker (Innbundet)

Forfatter:

Jens A. Larsen Aas (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 248
Illustratør: Aas, Jens A. Larsen
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202537586
Kategori: Høytlesning og Romaner for barn
Alder: 6 - 9
Omtale Emma og Isak - Skattejakt og skurkestreker

En norsk Bakkebygrenda-historie for vår tid!

Tvillingene Emma og Isak er ni år. De har en lillebror på to, en mamma og en pappa, en bestemor i nabohuset, og de bor på Eiktun gård. Emma elsker å spille fotball, og hun har to kaniner. Isak ønsker seg en hund mest av alt i hele verden. Men mamma er redd for hunder, så det blir ingen gårdshund på Eiktun.

Emma og Isak har alltid et nytt prosjekt på gang! Livet på Eiktun gård er nemlig fullt av opplevelser og hverdagshendelser. Tvillingene er vikarer i mammas kaffé, de redder en revunge, de bygger taubane med onkel Knut og de avslører noe ordentlig ulovlig!
Gjennom et helt år er vi med Emma og Isak rundt i skogen og på fjellet, på gården og i bygda. Akkurat sånn kan det være å bo på en gård, være ni år og tvilling!

Helen Nagelhus er en debutant med stor fortellerglede, og hun har skrevet en utrolig sjarmerende og gjenkjennelig historie. Jens A. Larsen Aas har laget de fine illustrasjonene.

Til toppen

Andre utgaver

Emma & Isak
Bokmål Ebok 2017
Anmeldelser Emma og Isak - Skattejakt og skurkestreker

Den beste boka eg har lese 22.06.2017

"Boka handlar mykje om menneske og dyr. Det tykte eg var kjekt, fordi besten min bur også på gard, seier Tilde. (...) - Det er den beste boka eg har lese! - Vil du tilrå andre å lesa ho?- Ja. Boka er veldig kjekk, og så har ho litt vanskelege ord i seg. Då kan ein læra nye ord, seier ho."

 
Hilde Kristiansen Mestad, 7 år, Avisa Hordaland

Gårdsdramatikk 28.02.2018

"Forfatter Helene Nagelhus lykkes imponerende godt med debutboka si. Vi ser fram til flere bøker fra henne. Jens A. Larsen Aas står for de livlige og sjarmerende illustrasjonene."

Helga Kvisli, Romerikes Blad

Til toppen

Om forfatter

Helene Nagelhus (f. 1986) er født i Bergen. Hun bor på Voss med mann og barn, og har jobbet i både sportsbutikk og barnehage. Emma og Isak - Skattejakt og skurkestreker er hennes første barnebok.