Elsk meg (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202620578
Kategori: Biografier
Omtale Elsk meg

«Jeg gikk ut av 2015 med troen på at jeg var noen. Jeg betød noe. Jeg var viktig. Så endret alt seg.»

Hvis han du liker, ikke liker noen av de tingene du liker, kanskje han ikke er så interessert i deg likevel? Og burde man ikke lære å elske seg selv, før man kan elske noen andre? I debutboken Forbilde fortalte Sophie Elise historien om sin oppvekst som outsider i Harstad og hennes forsøk på å finne sin egen identitet. Elsk meg viser hvor mye av identiteten man er villig til å oppgi for å få kjærlighet fra noen, som ikke nødvendigvis vil ha kjærligheten din tilbake.

Boken består av en rekke personlige og litterært anlagte notater, og handler om en kvinne på vei inn i en av de sterkeste og mest destruktive formene for avhengighet et ungt menneske kan oppleve: Forelskelse.

Til toppen

Andre utgaver

Elsk meg
Bokmål Innbundet 2018
Elsk meg
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Sophie Elise Isachsen:

Anmeldelser Elsk meg

En absurd og utmattende fortelling om besettelse 05.10.2018

«Tenk deg hvis Lena Anderssons Ester Nilsson var en enogtyve år gammel blogger, så skjønner du hva du får. Og det er jo ganske interessant, synes jeg.»«I Elsk meg, som i utgangspunktet er en ganske forutsigbar og trist beskrivelse av begjær og besettelse som ikke blir gjengjeldt, har det dukket opp en stemme, en litterær stemme, som er både selvironisk, skarp, nådeløs og vittig.»Mari Grydeland, Aftenposten

Utleverer seg selv 05.10.2018

«Sophie Elise er en slags kameleon. Hun er feminist idet hun skriver uanstrengt om å få mensen i sengen hans, hun er sjokkerende clickbait-blogger når hun reflekterer over hvor bra det ville vært for bloggbusinessen om hun fikk seg et barn og hvorvidt hun skal dra til LA for å spille inn pornofilm. Hun er mobbeofferet og pappadalten fra Harstad, og Kardashian-fangirl og suksessbloggeren med fet bankkonto og toalettveske fra Louis Vuitton.Og det er vel nettopp slik hun klarer å holde på oppmerksomheten vår, ved å stadig fornye seg og overraske.»Trine Saugestad Hatlen, VG

Til toppen

Om forfatter

Sophie Elise Isachsen (f. 1994) er en av landets mest fulgte bloggere. I 2015 ble hun av Medier24 kåret til den mektigste kvinnen i medie-Norge. Hennes debutbok Forbilde (2016) ble en av årets store bestselgere.