Else går til psykolog (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202620646
Kategori: Helse og psykisk helse
Omtale Else går til psykolog

Else går til psykolog består av to år med samtaler mellom den nevrotiske og pratsomme Else og terapeuten hennes. Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge? ­

Til toppen

...en sterk leseopplevelse
iTromsø

Andre utgaver

Else går til psykolog
Bokmål Innbundet 2018
Else går til psykolog
Bokmål Ebok 2018
Else går til psykolog
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Anmeldelser Else går til psykolog

Else Kåss Furuseth har skrevet en viktig bok som ufarliggjør terapi

«Gjennom 29 dialoger får vi et rørende, interessant og lærerikt innblikk i hvordan psykolog og pasient arbeider sammen.»«Else Kåss Furuseth er et komisk talent, kvikk og slagferdig selv i terapisituasjoner. Overfor psykologen er hun til tider voldsomt selvkritisk og lite sjenerøs på egne vegne. For meg som bare kjenner henne fra medienes rampelys er dette overraskende, men det gjør boken til noe annet enn en variant av 'kjendis står frem med problemer'.

Else Kåss Furuseth fremstår som et jordnært og lite selvhøytidelig menneske, og det som kommer frem er av allmenn interesse.

Else går til psykolog henvender seg til dem som er nysgjerrige på hva som foregår hos psykologen. For dem som sliter og kanskje trenger hjelp, er det en viktig bok som ufarliggjør terapi.»

 
Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Ærlig om trøstespising og ensomhet 15.11.2018

«Innblikket i Furuseths terapitimer i tidsperioden 2015-2017 byr på en sterk leseropplevelse.»

 
Frank Lande, iTromsø

Modig bok fra ensomt menneske 23.10.2018

«Leser du om Furuseths liv, vil du ønske henne alt godt etter å ha lest ferdig.»«Else Kåss Furuseth tør. Det står respekt av det også. Hun legger ikke sorgen fra seg på dørtrappen mi.»

Atle Christiansen, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Else Kåss Furuseth (f. 1980) er en av Norges mest profilerte komikere, godt kjent fra P3 og TV2-programmet Torsdag kveld fra Nydalen.