Elleville Elfrid (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 72
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202651992
Kategori: Høytlesning , Bildebøker , Populære figurer og Lese selv
Alder: 3 - 7
Omtale Elleville Elfrid

Elleville Elfrid er kjent og kjær for norske barn etter utallige sesonger på NRK Super. I 2020 debuterer hun på det store lerretet i en helaftens familiefilm!

Elfrid lager sirkus på Soltoppen sammen med bestevennen sin, Henrik. Så flytter Johnny inn i huset over veien, og Elfrid blir redd for at Henrik ikke bryr seg om sirkuset mer - eller enda verre, at han er blitt lei av henne og bare vil være venner med den nye gutten. Når Henrik forsvinner, gjør Elfrid og Johnny alt de kan for å finne ham. Hvem finner Henrik? Hvem vil Henrik være bestevenn med? Og blir det egentlig noe av Sirkus Soltoppen?

Dette er en fartsfylt og spennende historie om vennskap, med både sterke følelser og masse humor.

Til toppen

...en underholdende, lekker og gjennomarbeidet barnebok.
Fædrelandsvennen

Andre utgaver

Elleville Elfrid Aktivitetsbok
Bokmål Heftet 2020
Elleville Elfrid
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Elleville Elfrid
Bokmål Ebok 2022
Anmeldelser Elleville Elfrid

La det være sagt med en gang: Frank Mosvold har levert en underholdende, lekker og gjennomarbeidet barnebok. Elleville Elfrid-universet er tatt til nye høyder, og bærer preg av gjennomført profesjonalitet, god pedagogikk og lekre illustrasjoner.

 
Bjørn Fredheim, Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter

Kristiansanderen Frank Mosvold begynte karrieren som skipsmegler i New York, men dro etter noen år til Hollywood for å studere film. Han har regissert flere prisbelønnede filmer og tv-serier. Mosvold er produsenten bak Elleville Elfrid.