Ekte brød (Innbundet)

uten gluten og ferdige melmikser

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 184
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202513573
Kategori: Kokebøker og Helse og psykisk helse
Omtale Ekte brød
Endelig kan du få glutenfritt brød som gir deg vann i munnen!

Forfatter og blogger Kristin Granli har bakt, forsket og smakt på glutenfri bakst i en årrekke. Nå har hun samlet sine beste oppskrifter mellom to permer. I boken Glutenfritt brød får du oppskrifter på 50 forskjellige, velsmakende og næringsrike brød du kan bake selv. Her finner du hverdagsbrødet som ungene vil ha i matpakka, deilig loff, foccacia og baguetter til festlig lag, surdeigsbrød, knekkebrød og til og med brød du steker i stekepanna. Alt er enkelt forklart og alle oppskriftene er fulgt av fristende bilder.

Har du andre allergier og matintoleranser? Alle oppskriftene kan lages med valgfri melk og vi har også merket oppskriftene slik at du enkelt kan se hvilke som er uten andre vanlige allergener.

Og du: Boken er ikke helt uten melmikser, her finner du nemlig oppskrift på din helt egen, sunne og smakfulle variant, til de dagene du har det litt travelt.

Til toppen

Anmeldelser Ekte brød

En knallgod veileder i glutenfri baking 16.11.2016

Ekte Brød er en knallgod veileder i glutenfri baking uten ferdige mikser, mer utfyllende enn dette finner du det ikke. Boka er godt skrevet, bildene er fine, og det er mange gode tips. Liker at det er skrevet hvor man finner de ulike meltypene – for det er ikke noe du finner på supern!Kathrine Kragøe Skjelvan, Glutenogmelkefri.com

Til toppen

Om forfatter

Kristin Granli er illustratør, designer og hobbybaker. Hun driver bloggen kristinkoker.com, der hun deler oppskrifter og tips. Spesialområdet er gluten- og melkefri bakst, og hun kan oftest finnes ved kjøkkenbenken, der hun stadig utvikler nye oppskrifter. Hun begynte å bake glutenfritt uten ferdige melmikser fordi sønnen hennes reagerte på mange typer mat, også på ferdige glutenfrie melblandinger. Hun har bakt og bakt, og bakt en gang til, for at også du skal kunne bake smaksrike og næringsrike glutenfrie brød.