Edward Rubikons mysterier: Tidsvampyrene (Innbundet)

Serie: Edward Rubikon 7

Forfatter:

Andreas Iversen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Iversen, Andreas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Edward Rubikon
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202732882
Kategori: Romaner for barn og Lese selv
Alder: 8 - 12
Omtale Edward Rubikons mysterier: Tidsvampyrene

Ghostbusters møter Stranger Things i en spenningsserie for 9+.

Bestevennene til Edward er forsvunnet. Og det rare er at ingen husker dem, ikke engang foreldrene deres. Bortsett fra Edward. Han er den eneste som kan redde dem nå!
Edward kaster seg ut i et livsfarlig oppdrag med tidsreiser og utenomjordiske vesener. Men kan man endre på noe som allerede har skjedd? Og hva er egentlig en tidsvampyr?

Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira beskytter han småbyen Grimsrud mot overnaturlige trusler.
Kombinasjonen av tegneserie, spennende tekst og kule illustrasjoner gjør det både lett, morsomt og spennende å bli hekta på denne serien.

Til toppen

Om forfatter

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er halvt norsk, halvt skotsk og har studert film i Australia. Han debuterte i 2013 med barneboken Elgen Geir og humorboken Gutten som slapp unna med tyveri, eiendomskrenkelse og assistert selvmord (+ andre eventyr) . I 2017 debuterte han som manusforfatter med eventyrfilmen Askeladden – I Dovregubbens Hall. I tillegg til å skrive bøker og tegneserier, skriver han også for film og TV. Aleksander har blant annet skrevet for Nytt på Nytt og Donald Duck.

Bøker i serien