Edward Rubikons mysterier: Mørkets bok (Innbundet)

Serie: Edward Rubikon 2

Forfatter:

Andreas Iversen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 144
Illustratør: Iversen, Andreas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Edward Rubikon
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202524050
Kategori: Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Edward Rubikons mysterier: Mørkets bok

Edward dummer seg ut på skolen og rektor truer med å sende ham på spesialskole. Samtidig dukker mystiske biller og monstre dukker opp og skaper kaos. Edward og Kasper begynner å etterforske, og kommer over en gammel bok med mørke krefter. Det finnes nemlig en annen verden, som er skjult for folk flest. Og noen ønsker å åpne en dør dit, for å slippe monstrene der over i vår verden... Det er nå opp til Edward og Kasper å forhindre Grimsruds, og kanskje verdens, undergang.

Edward Rubikon er etterforsker av overnaturlige hendelser. Sammen med vennen Kasper løser de overnaturlige mysterier. Grøss og spenning i grenseland mellom tegneserie og roman for unge leserne.

Til toppen

Andre utgaver

Edward Rubikons mysterier: Mørkets bok
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er halvt norsk, halvt skotsk og har studert film i Australia. Han debuterte i 2013 med barneboken Elgen Geir og humorboken Gutten som slapp unna med tyveri, eiendomskrenkelse og assistert selvmord (+ andre eventyr) . I 2017 debuterte han som manusforfatter med eventyrfilmen Askeladden – I Dovregubbens Hall. I tillegg til å skrive bøker og tegneserier, skriver han også for film og TV. Aleksander har blant annet skrevet for Nytt på Nytt og Donald Duck.

Bøker i serien