Edward Rubikons mysterier. Hekseskogen (Innbundet)

Serie: Edward Rubikon 4

Forfatter:

og

Andreas Iversen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 144
Illustratør: Iversen, Andreas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Edward Rubikon
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202617677
Kategori: Høytlesning , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Edward Rubikons mysterier. Hekseskogen

Ghost Busters møter Stranger Things i en spenningsserie for 7+. Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med sine venner Kasper og Nadira forsøker han å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige skapninger.

Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur. Hvem kan ha fanget dem? Det ryktes om at ekte hekser bor i skogen.

Til toppen

Anmeldelser Edward Rubikons mysterier. Hekseskogen

Sommarlett slukebok 21.06.2019

"Boka er eit litterært heksebrygg: Ein dash Hans og Grete, ein neve Harry Potter, ein god slump med historiske hendingar, smakt til med gamle segner og moderne miljøutfordringar. Den ferdigkokte essensen er handlingsmetta og spanande. Sjangervekslinga mellom teikneserie og illustrert forteljing gjer at historia held godt tak i lesaren sin."
"Hekseskogen er som skapt for seine kveldar i soveposen med lommelykt under teltduken."

JANNE KARIN STØYLEN, Dag og Tid

Til toppen

Om forfatter

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er halvt norsk, halvt skotsk og har studert film i Australia. Han debuterte i 2013 med barneboken Elgen Geir og humorboken Gutten som slapp unna med tyveri, eiendomskrenkelse og assistert selvmord (+ andre eventyr) . I 2017 debuterte han som manusforfatter med eventyrfilmen Askeladden – I Dovregubbens Hall. I tillegg til å skrive bøker og tegneserier, skriver han også for film og TV. Aleksander har blant annet skrevet for Nytt på Nytt og Donald Duck.

Andreas Iversen (f. 1983) er en tegneserieskaper og illustratør som elsker historie. Han er bosatt i Langesund. Andreas Iversen illustrerer barnebøker, blant annet serien Edward Rubikons mysterier sammen med ALeksander Kirkwood Brown, og han lager tegneserier til aviser, blader og nettet. Han vant Dagbladets tegneseriekonkurranse i 2014.
Les mer på: andreasiversen.com.

Bøker i serien