Edward Rubikons mysterier: Demonbyen (Innbundet)

Serie: Edward Rubikon 5

Forfatter:

Andreas Iversen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 168
Illustratør: Iversen, Andreas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Edward Rubikon
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202665487
Kategori: Romaner for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Edward Rubikons mysterier: Demonbyen

Dette er den femte boka i serien om Edward Rubikons mysterier. Blandingen av tegneserie, tekst og illustrasjoner gjør det både lett, morsomt og spennende å bli hekta på denne serien.

Det er ikke lett å være monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira prøver Edward Rubikon å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige vesener.

Men nå er Edward helt utslitt og får kjeft både hjemme og på skolen. Han bestemmer seg for å legge etterforskningen på hylla for godt! Samtidig skjer det mystiske ting på nattestid. Kasper og Nadira tar saken i egne hender, og oppdager at Grimsrud står overfor sin største trussel noensinne! Men klarer de å redde byen uten Edward?

Les også de fire andre bøkene om Edward Rubikon.

Til toppen

Om forfatter

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er halvt norsk, halvt skotsk og har studert film i Australia. Han debuterte i 2013 med barneboken Elgen Geir og humorboken Gutten som slapp unna med tyveri, eiendomskrenkelse og assistert selvmord (+ andre eventyr) . I 2017 debuterte han som manusforfatter med eventyrfilmen Askeladden – I Dovregubbens Hall. I tillegg til å skrive bøker og tegneserier, skriver han også for film og TV. Aleksander har blant annet skrevet for Nytt på Nytt og Donald Duck.

Bøker i serien