Dyrking i pallekarm (Innbundet)

grønnsaker · bær · blomster · urter

Forfatter:

Tommy Tønsberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Odla i pallkrage
Oversatt av: Tønsberg, Tommy
ISBN/EAN: 9788202477899
Kategori: Hus, interiør og hage
Omtale Dyrking i pallekarm

Eva Robild viser hvordan du skaper en frodig kjøkkenhage uten å behøve å ta et eneste spadetak! I tillegg til å dyrke grønnsaker kan du bruke pallekarmene til mye annet – hvorfor ikke så frø til vakre sommerblomster eller lage en herlig urtehage? Det er både enkelt og morsomt å dyrke i pallekarmer! Å skape en egen avling krever verken en hageparsell eller en stor hage – det kreves faktisk ingen hage. Ved hjelp av pallekarmer og jordsekker kan du skape et perfekt bed til og med på asfalt!
Trenden med å dyrke sin egen mat blir stadig sterkere, og med pallekarmer kommer du raskt i gang med dyrkingen.

Inspirerende og matnyttig om å dyrke grønnsaker, urter, bær og blomster i pallekarmer.

Eva Robild har skrevet flere hagebøker. Hun er redaktør for SVTs Trädgårdsmandag og medvirker i aviser og tidsskrifter. Tommy Tønsberg har oversatt boken. Han er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Han er en populær og kunnskapsrik foredragsholder og forfatter av flere hagebøker.

Til toppen

Flere bøker av Eva Robild:

Om forfatter
Eva Robild er frilansjournalist og forfatter. Hun skriver bøker om hager og natur. Hun har en egen splate i Allt om Trädgård. Eva bor i skånska Höganäs i Sverige med mann, hus og hage. Hun har tre voksne barn. Eva Robild har skrevet ett 20-talls bøker, blant annet Dyrking i drivhus (2018) og Dyrking i pallekarm (2015).