Dyr (Innbundet)

Helt vilt - og temmelig tamt

Serie: Lek og lær 6-9 år 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lek og lær 6-9 år
ISBN/EAN: 9788202499259
Kategori: Fakta for barn og Les - lek - lær
Alder: 8 - 12
Omtale Dyr

NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2016, KATEGORIEN ÅPEN KLASSE: SAKPROSA FOR BARN OG UNGE

Åshild Skadberg tar oss videre med inn i det mangfoldige og myldrende dyreuniverset hun har skapt i Aftenposten Junior. I boka møter vi utvalgte dyr fra hele verden, ville og tamme, store og små – noen kjenner vi fra før, andre hilser vi på for første gang.

Uansett presenteres de ulike dyrene på en muntlig og morsom måte, og gjør at vi lærer noe nytt. Boka er gjennomillustrert med fantastiske bilder, og sett gjennom forfatternes lekne blikk og kommentarer, blir dette en fascinerende opplevelsesbok for lesere i alle aldre. I kjent stil fra sine mangeårige dobbeltsider i Aftenposten Junior, henvender Åshild Skadberg seg direkte til leseren, og skaper en varm og nær stemning som gjør oss til medvirkende i forfatterens betraktninger.

Boka er krydret med morsomme spørsmål, og med sitt inviterende og levende uttrykk, vil den både underholde og skape interesse for å utforske egenskaper og særegenheter hos dyr. Denne utgivelsen bør ha en selvfølgelig plass i så vel hjemmebiblioteket, som i barnehagen og skolen.

Til toppen

Flere bøker av Åshild Skadberg:

Om forfatter

Åshild Skadberg (1968) vokste opp i Oslo og er cand.mag. i psykologi, nordisk og litteraturvitenskap. Hun skriver om dyr i Aftenposten Junior, er redaktør i NTB og har utgitt bøkene «Dina og drømmehesten» og «Har du sett katten vår».

Bøker i serien