Du tror det ikke før du får se det (Innbundet)

Forfatter:

Hilde Hodnefjeld (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 36
Illustratør: Hodnefjeld, Hilde
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202500245
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Du tror det ikke før du får se det

En helt spesiell trekkspill-bok som vokser mens du leser. Brett ut denne humoristiske og sprudlende bildeboka, og se alt som skjer på kjøkkenet mens du sover!

Jeg våkner av lyder og lister meg ned,
men tror nesten ikke det jeg får se

for under den stripete kjøkkenmatta
snorker den skjeløyde nabokatta.

Men det er ikke det verste ...

For hva skjer egentlig på kjøkkenet mens vi sover? Hvem er det som lager alle de rare lydene? Du tror det ikke før du får se det – men heldigvis har Ingeborg Eliassen og Hilde Hodnefjeld laget en fargerik og morsom bildebok som viser deg det!

Du tror det ikke før du får se det er laget i solid papir. Den kan leses som en vanlig bok, men når du bretter den ut, blir den faktisk tre meter lang! Uten tvil årets mest originale bok!

Til toppen

Flere bøker av Ingeborg Eliassen:

Anmeldelser Du tror det ikke før du får se det

Kan bli barnefavoritt 23.06.2018

"Klassisk nonsensdikt i original innpakning. [...] Den kan gå rett hjem hos mange barn, med sitt oppfinnsomme trekkspillformat og en historie full av rampete detaljer. [...] Illustratør Hodnefjeld har laget en leken kollasj av tegning og foto, viltre streker og strengere linjer."

Marie Kleve, Dagbladet
"Morsomme rim om absurde hendelser på kjøkkenet i en bildebok som fysisk kan leses på flere måter. Barnelattergaranti når en raggete, brun bavian vasker rumpa si i torsketran!"Kristine Isaksen, VG
"Lekende, morsomme og absurde dikt på rim – med dobbel bunn i langt format. [...] Ingeborg Eliassens frodig absurde verbaltekst der eksotiske dyr og hjemlige katter kretser rundt kjøkkenbenken utdypes ytterligere i Hilde Hodnefjelds taktile, glødende og detaljrike illustrasjoner – og omvendt. Det er en lekenhet i denne uhøytidelige boka som er befriende. Her er det ikke noe pedagogisk mål, ingen skjult agenda, men en bok blott til lyst, eller grøss, alt ettersom. Den innbyr til leseglede og lek i form og innhold."Anne Schäffer, Barnebokkritikk.no

Til toppen

Om forfatter
Ingeborg Eliassen (f. 1953) fra Nordland ga ut sin første barnebok i 1979. Siden den gang har hun skrevet skuespill, dikt, sangtekster og monologer til begeistring for både kritikere og publikum.