Dødsengelen (Innbundet)

Serie: Lensmann Georg Bråten 4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202747930
Kategori: Krim
Omtale Dødsengelen

En gruppe ungdommer fra Numedalen folkehøgskole skal på bli kjent-tur i fjellet. Men det som skal være et høydepunkt i semesteret utvikler seg katastrofalt. Først forsvinner en av elevene. Deretter læreren. Kort tid etter blir det funnet et lemlestet lik, nedsunket i et tjern. Den døde har et symbol skåret inn i kroppen. Når enda en maltraktert kropp dukker opp, skjønner etterforsker Georg Bråten at de står overfor en uvanlig sak. En mulig seriemorder med religiøse motiver.

Forfatteren tar oss med på en bloddryppende reise i Valdres idylliske fjellområder. I siste del av boka ser vi hendelsene gjennom drapsmannens øyne. Nye ugjerninger planlegges mens politiet kjemper desperat for å stoppe det som skal skje.

«Trærne gynget da læreren igjen prøvde å vri på kroppen. Stemmen bak ham var tonløs, og så metallisk ren for melodi at kuldegysningene spredte seg rundt i kroppen. Det var som han først nå skjønte at noen ville ham vondt.»

Til toppen

Andre utgaver

Dødsengelen
Bokmål Ebok 2022
Dødsengelen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Jaran Dammann:

Anmeldelser Dødsengelen

«Bygdekrim av ypperste kvalitet»

«En underholdende og altoppslukende krim der absolutt alt er perfekt.»

«... tidenes beste bygdekrim»

«Dette er uten tvil en av vårens beste utgivelser.»

 
Simen Ingemundsen, Randaberg 24

Til toppen

Om forfatter

Jaran Dammann (f. 1966) er utdannet tømrer og økonom. Han har tidligere skrevet seks humorbøker og spenningsromanene Mørkets ansikt (2012) og Dødstimen (2018).

Bøker i serien