Detektivene på Torshov: Det forsvunne perlekjedet (Innbundet)

Serie: Detektivene på Torshov 1

Forfatter:

Ingvild Th. Kristiansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 120
Illustratør: Kristiansen, Ingvild Th.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202616830
Kategori: Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Detektivene på Torshov: Det forsvunne perlekjedet

Den bestselgende krimforfatteren Samuel Bjørk skriver endelig for barn!
Kim går i sjetteklasse på Torshov i Oslo. Når fotballkarrieren blir lagt på hylla grunnet en skade, bestemmer Kim seg for å starte en detektivklubb sammen med vennene sine Pølsa, Aryan og Heidi. De har fast møteplass på tørkeloftet, kommuniserer på tvers av bygården via walkie talkie og får ofte hjelp av Den Store Detektivhåndboka.

Men en dag får de vite at fru Abrahamsens perlekjede har blitt stjålet, og ikke nok med det: Moren til Aryan er anklaget for å ha gjort det. Detektivene på Torshov bestemmer seg for å ta saken, og går umiddelbart i gang med etterforskningen. Men det er noe som skurrer. For hvem er egentlig mannen med den hvite cowboyhatten? Og hva driver fyren med treningsdrakt med seint om kvelden?

Til toppen

Flere bøker av Samuel Bjørk:

Om forfatterSAMUEL BJØRK er pseudonymet Frode Sander Øien bruker som krimforfatter. Hans krimdebut, Det henger en engel alene i skogen (2013), vakte stor oppsikt internasjonalt, og er solgt til over 40 land. Boken ble nominert til Bokhandlerprisen i 2013, og var hovedbok i Englands og Sveriges største bokklubb i 2014. I tillegg vant den prisen for beste nykommer i Frankrike, og ble kåret til årets krimbok i Nederland. Også oppfølgerne Uglen og Gutten som elsket rådyr ble bestselgere i flere land. De tre bøkene i serien om Mia Krüger og Holger Munch er alle nominert til Bokhandlerprisen.

Bøker i serien