Detektivene på Torshov: Den usynlige hunden (Innbundet)

Serie: Detektivene på Torshov 2

Forfatter:

Ingvild Th. Kristiansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 104
Illustratør: Kristiansen, Ingvild Th.
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202616847
Kategori: Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Detektivene på Torshov: Den usynlige hunden

Den usynlige hunden er andre bok i serien om Detektivene på Torshov, skrevet av den anerkjente krimforfatteren Samuel Bjørk.

Denne gangen forsvinner en hund fra Frankrikegården, og det viser seg at flere hunder i byen fordufter uten spor. Heldigvis er Detektivene på Torshov på saken, og snart vikler de seg inn i et mysterium som er langt større og skumlere enn de kunne ha forutsett.

Serien om Detektivene på Torshov er perfekt for barn mellom 9 og 12 år som liker bøker med mysterier, humor og vennskap.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Samuel Bjørk:

Om forfatterSAMUEL BJØRK er pseudonymet Frode Sander Øien bruker som krimforfatter. Hans krimdebut, Det henger en engel alene i skogen (2013), vakte stor oppsikt internasjonalt, og er solgt til over 40 land. Boken ble nominert til Bokhandlerprisen i 2013, og var hovedbok i Englands og Sveriges største bokklubb i 2014. I tillegg vant den prisen for beste nykommer i Frankrike, og ble kåret til årets krimbok i Nederland. Også oppfølgerne Uglen og Gutten som elsket rådyr ble bestselgere i flere land. De tre bøkene i serien om Mia Krüger og Holger Munch er alle nominert til Bokhandlerprisen.

Bøker i serien