Den sorte bruden (Innbundet)

Serie: Dødens spill 2

Forfatter:

Mona Stenseth Erlandsen (Illustratør)

Dødens Spill er en paranormal grøssertrilogi som minner om det aller beste vi har sett av ungdomsbøker fra USA og England. Den sorte bruden er andre bok i serien.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 384
Illustratør: Erlandsen, Mona Stenseth
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Dødens spill
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202664657
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Den sorte bruden

Helenes fostersøster forsvinner sporløst på vei hjem fra butikken. Da Helene får vite at søsteren skal ha prøvd et åndebrett kvelden før hun forsvant, trosser hun advarselen om å aldri ta i bruk sine evner til å kommunisere med døde. Mørke krefter settes i gang og Helene dras inn i et spill hun ikke har kontroll over.

Dødens Spill er en paranormal grøssertrilogi som minner om det aller beste vi har sett av ungdomsbøker fra USA og England. Den sorte bruden er andre bok i serien.

Til toppen

Andre utgaver

Den sorte bruden
Bokmål Ebok 2021
Den sorte bruden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Den sorte bruden
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Anne Elvedal:

Anmeldelser Den sorte bruden

"... et godt fortellergrep."

"Det er guffent. Og jeg elsker det!"

May Brit Leirtrø Røstad, http://ikkebareeibok.blogspot.com /writereadabook (navn på Instagram)

Grøsser til å bli klok av 12.06.2021

"Selv sitter jeg bare igjen med én kritisk innvending etter å ha lest de to bøkene fra perm til perm, og den minner om følelsen jeg satt igjen med etter at jeg nylig så tv-serien «Stranger Things» for andre gang: Nå må da snart den neste komme!"

"Selv om Elvestad skriver om paranormale fenomener, trenger du ikke være horror-fantast for å finne glede og spenning i bøkene hennes. Mye av det som driver handlingen framover foregår på det psykologiske planet – kanskje til og med det som ved første øyeblikk ser overnaturlig ut? – og leseren får med seg en god dose klokskap om ungdom som på ulikt vis trøbler seg gjennom tenåra. Noen er fosterhjemsbarn, andre er mobbeofre, alle kan bli forelska."

"...en blanding av Stephen King på sitt beste, og Carl Frode Tillers mesterlige lag-for-lag-romaner om et norsk bygdesamfunn, der vi stadig skifter perspektiv og hvor vendingene ofte er mildt sagt overraskende.""Elvedal gir deg så mye leseglede at du vil ønske å makse den."

Jonas Bals, Klassekampen

Til toppen

Om forfatter

Anne Elvedal (f.1973) er en av landets mest ettertraktede manusforfattere innen TV og film. Hun har skrevet manus til tre Amanda-nominerte spillefilmer (Børning 2, Kutoppen og Elias og jakten på havets gull) og tv-seriene Twin og Wisting har høstet gode kritikker og blitt solgt til flere land. Ungdomstrilogien Dødens spill er hennes debut som skjønnlitterær forfatter.

Bøker i serien