deLillos komplett (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 392
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202383473
Kategori: Musikk
Omtale deLillos komplett

deLillos komplett inneholder alle tekstene til deLillos, inklusiv de fra høstens album.

deLillos har levert lydsporet til en hel generasjon, enten det var min bebi som dro av sted, noen som var tøffe i pysjamas, sommerminner og atter drikk vin, en dame under bordet som er full, men pen, Oslo som en egen plant – alle har vi vel en favoritt?

Lars Lillo-Stenberg har i samarbeid med de andre låtskriverne gått gjennom alle tekstene på nytt og laget helt nye anvisinger for å spille dem på gitar. Intet vor- eller nachspiel er komplett uten denne boka.

Med forord av Lars Lillo-Stenberg

En unik samling

Til toppen

Flere bøker av Lars Lillo-Stenberg:

Anmeldelser deLillos komplett
"Finn fram gitaren! Før du veit ordet av det, kan du være konge i et hvilket som helst nachspiel! (...) Dette er deLillos komplett, i ord og i noter. Fra «Blir det noen fest» (1982), innspilt som live EP i 1989, til «Vi er på vei, vi kanke snu» (2012).(...) Dermed burde 1. juledag være i boks! For her er det bare å begynne å øve!"Arild Rønsen, www.arildronsen.com/ PULS

Til toppen

Om forfatter
Lars Lillo-Stenberg (f. 1964) er låtskriver, sanger og frontfigur i deLillos. Lillo-Stenberg står bak både tekst og musikk på mange av gruppas sanger. Han har i tillegg utgitt flere soloalbum, og han har også arbeidet med teatermusikk, og opptrer sporadisk med hobbybandet Young Neils. I 1997 ble han tildelt Oslo bys kunstnerpris.