De tapte barna (Innbundet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 480
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bay of Secrets
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202549206
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale De tapte barna

En ny roman Rosanna Ley, fra forfatteren av Safranhuset og Tilbake til Mandalay

Spania, 1939: Fordi foreldrene ønsker at datteren skal være trygg under krigen, blir Julia sendt til et kloster i Barcelona. Hun begynner å jobbe som frivillig på en fødselsklinikk, men en tvilsom adopsjonspraksis tvinger henne til å bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hjelpe dem hun er satt til å ta seg av.

England, 2011: Et halvt år etter foreldrenes uventede død er den 34 år gamle journalisten Ruby endelig sterk nok til å pakke ned eiendelene deres og er klar for å selge barndomshjemmet. Men idet hun gjør dette, oppdager hun en stor hemmelighet som foreldrene har holdt skjult for henne hele livet.

«En fantastisk pageturner.»
- Lucinda Riley

Til toppen

Andre utgaver

De tapte barna
Bokmål Ebok 2018
De tapte barna
Bokmål Heftet 2018
De tapte barna
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Rosanna Ley:

Anmeldelser De tapte barna

«Romanen tar for seg et følsomt tema på en original og inspirerende måte, og kaster lys over en sak som fortsatt er betent for mange.»

Novelicious.com

Til toppen

Om forfatter

Rosanna Ley har skrevet flere romaner, og bøkene hennes utgis i 14 land. Hun er inspirert av ulike kulturer og landskap, og skildrer sterke kvinner både fra fortiden og vår egen tid – alltid med innslag av kjærlighet og mysterier. Safranhuset var hennes første bok på norsk, etterfulgt av Tilbake til Mandalay og De tapte barna.

Rosanna Ley har også undervist i kreativ skriving i over 20 år på flere høyskoler og universiteter i England. Hun bor i Dorset sammen med sin ektemann, som er kunstner.Mors hemmelighet, hennes fjerde roman på norsk, utgis våren 2019.