De andre (Innbundet)

Forfatter:

Guro Dimmen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Other People
Oversatt av: Dimmen, Guro
ISBN/EAN: 9788202655525
Kategori: Krim
Omtale De andre

Han kjører hjemover, blir liggende bak en rusten gammel bil. Så oppdager han et lite ansikt i bakvinduet. Munnen mimer ordet pappa. Det er hans fem år gamle datter, Izzy. Gabe ser henne aldri igjen.

Tre år senere kjører han dag og natt opp og ned motorveien på leting etter bilen som forsvant med datteren hans. Håpet om å finne henne igjen nekter han å gi opp, selv om alle andre mener at hun må være død.

Fran og datteren hennes, Alice, tilbakelegger også noen kilometer på motorveien. Men ikke på leting. På flukt. Prøver å ligge et steg foran de som vil dem vondt.

For Fran kjenner til sannheten. Hun vet hva som hendte med Gabes datter. Hun vet hvem som er ansvarlig. Og hun vet hva de vil gjøre med henne og Alice hvis de finner dem.

«C.J. Tudor gjør det igjen. En fengslende og stemningsfull pageturner.» J.P. Delaney

«Noen bare har det, og C.J. Tudor har det i massevis.» Lee Child

Til toppen

Andre utgaver

De andre
Bokmål Ebok 2021
De andre
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
De andre
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av C.J. Tudor:

Anmeldelser De andre

«Enormt underholdende og herlig skummelt. Jeg var hekta fra den gripende åpningen, og hele veien gjennom alle vriene og vendingene. Det handler om en mann som leter etter sin savnede datter, det er en fortelling om tap, hvor ingenting er som det synes; og, når du tror du har funnet ut av det, ligger C.J. Tudor alltid noen skritt foran. En briljant historieforteller.»

Alex Michaelides, forfatter av Den tause pasienten, -

«Helt fantastisk. Nydelig sammensatt og en kompleks fortelling, og akkurat passe skummelt.»

James Oswald, -

«C.J. Tudor er fantastisk. Jeg kan nesten ikke vente på hennes neste trekk.»

Harlan Coben, -

«Spennede og fullstendig gripende. Elsket vriene og de velbeskrevede hverdagsdetaljene. En fantastisk ny bok fra dronningen av uhygge.»

Will Dean, bestselgende forfatter av Red Snow, -

«En dyster, overbevisende fortelling om rettferdighet og hevn, og om mørket som lurer i bakgrunnen av hverdagslivet – med et plott som drives fremover på en overbevisende måte, og som gjør det svært vanskelig å legge den fra seg.»

T.M. Logan, bestselgende forfatter av The Holiday, -

«C.J. Tudor ble raskt en av mine favorittforfattere. Hun er en svært begavet historieforteller. Jeg kunne ikke bla fort nok.»

Fiona Cummins, forfatter av The Rattle, -

«C.J. Tudor gjør det igjen. En fengslende og stemningsfull pageturner.»

J.P. Delaney, bestselgende forfatter av The Girl Before, .

«The Other People er en skremmende, intens roman som grep meg. C.J. Tudors bøker blir bare bedre og bedre ...»

Samantha Downing, forfatter av My Lovely Wife, .

«Jeg beundret The Other People. Jeg var fullstendig grepet fra begynnelse til slutt. Herlig mørk og med troverdige karakterer som du umiddelbart får medlidenhet med, for så å ville avstøte dem.»

Caz Frear, .

«Setter standarden for alle andre thrillere av året.»

John Marrs, .

«Djevelsk god og driftig som en berg-og-dal-bane ... en må-leses.»

Alma Katsu, forfatter av The Hunger and The Deep, .

Til toppen

Om forfatter

CJ Tudor er en britisk forfatter, bosatt i Nottingham sammen med sin partner og datter. Som sekstenåring sluttet hun på skolen og har hatt en rekke jobber opp gjennom årene, blant annet som butikkmedarbeider, tekstforfatter, radioreporter og hundelufter. Krittmannen (2018) var hennes første roman.

Krittmannen er inspirert av en boks med kritt datteren hennes fikk på sin 2-årsdag. En ettermiddag tegnet de krittmennesker i oppkjørselen. Senere den kvelden, da hun åpnet utgangsdøren, skvatt hun til da hun oppdaget de flate, hvite mennene på gata, som så riktig sinte ut. Og slik ble krittmannen til.

Gullungen (2019) handler om en lærer dom med en skjult agenda vender tilbake til sitt hjemsted for å bistå som sensor på en skole han selv gikk, bare for å avdekke en enda mørkere hemmelighet enn han noensinne kunne ha forestilt seg.