Chakraene (Innbundet)

Lær deg å balansere kroppens energisentre for bedre helse og økt velvære

Forfatter:

Lasse Tømte (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 128
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Chakras
Oversatt av: Tømte, Lasse
ISBN/EAN: 9788274135864
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Chakraene

Du trenger verken å være healer eller klarsynt for å se chakraene og auraen. Alle kan lære å fornemme kroppens energisentre.

Hvert eneste menneske har et regnbuelignende energifelt omkring seg som kalles en aura. Auraen er knyttet til kroppen ved hjelp av chakraer. Chakraene er de usynlige energisentrene i menneskekroppen. De er plassert langs ryggraden og forbinder den eteriske kroppen (energikroppen) med den fysiske. Det er gjennom chakraene at sykdom i sinn og ånd anses for å manifestere seg som fysiske symptomer i kroppen. Ved å avbalansere chakraene gjennom ulike teknikker, som for eksempel visualisering, pendulering, bruk av krystaller og avsynging av mantraer, kan vi imidlertid bedre helsen, rense oss for negativitet og til og med kanalisere energi for å helbrede andre.

Esoterisk lærdom fra mange kulturer tyder på at vi har 7 større chakraer, 21 mindre chakraer og et nettverk av energibaner som fungerer lettere dersom de får næring gjennom blant annet puste- og meditasjonsøvelser. I denne boken finner du mange praktiske måter å nære chakraene på.

Til toppen