Bristepunktet (Heftet)

Serie: Kaliber 

Forfatter:

Guro Dimmen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Snap
Oversatt av: Dimmen, Guro
Serie: Kaliber
ISBN/EAN: 9788202643676
Kategori: Krim
Omtale Bristepunktet


Nominert til Booker-prisen!

En kveldende varm sommerkveld sitter tre søsken alene igjen i en bil. Moren har gått for å ringe etter hjelp. Hun har overlatt ansvaret til eldstemann, Jack, som kun er elleve år. Men moren kommer aldri tilbake.

Tre år senere har Jack fortsatt ansvaret for de to yngste. Barna gjør sitt beste for å overleve uten foreldre. Men da kniven som trolig drepte moren deres dukker opp, risikerer de å miste alt ved å gå til politiet.

Terningkast 6 "«Bristepunktet» er både en original og spennende krim, og en skikkelig rørende familiehistorie." Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Terningkast 6 "(...) muligens hennes mesterverk." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

"Den beste krimromanen jeg har lest på veldig, veldig lenge." Val McDermid

Til toppen

Anmeldelser Bristepunktet

Holder helt ut 10.04.2019

Da jeg trodde løsningen lå der, hadde Belinda Bauer enda en overraskelse å by på. Godt skrevet krim med flere lag.

 
Trude Ånnevik, Hamar Arbeiderblad

Beksvart, men gjort med humor 12.04.2019

"Belinda Bauer har levert konsistent forbløffende og velskrevne romaner siden debuten «Blacklands», men «Bristepunktet» er muligens hennes mesterverk."

 
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

"Dette er ei av dei beste bøkene eg har lese i år. Den er berre så enormt fascinerande, djuptpløyande og gripande. I tillegg er det den einaste krimromanen som nokon sinne er nominert til The Man Booker Prize, og den burde ha vunne. Det her er fantastisk god lesning."

Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg, elisecathrin.com

Til toppen

Om forfatter

Belinda Bauer vokste opp i England og Sør-Afrika. Hun har arbeidet som journalist og manusforfatter, og mottok Carl Foreman/Bafta Award for Young British Screen-writers for sitt filmmanus The Locker Room. Belinda mottok den britiske kriminalforfatterforeningens Gold Dagger-pris for årets kriminalroman med sin første bok, Blacklands. I 2012 hun ble innstilt til den britiske kriminalforfatterforeningens Library Award Dagger for sitt samlede forfatterskap. For mer informasjon om forfatteren og hennes bøker, besøk www.belindabauer.co.uk Eller besøk henne på Facebook, på www.facebook.com/BelindaBauerBooks

Bøker i serien