Brev til Victoria (Heftet)

Forfatter:

Kaja Rindal Bakkejord (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 368
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Cartas para Victoria
Oversatt av: Bakkejord, Kaja Rindal
ISBN/EAN: 9788202566791
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Brev til Victoria

Journalisten og bloggeren Mauricio er 40 år og har nettopp blitt far til en liten jente, Victoria. Mauricio lever lykkelig sammen med sin lille familie, men lykken skal ikke vare evig. For å være helt nøyaktig, skal den vare i seks måneder. For Mauricio har fått vite at han har en ondartet hjernesvulst, og at han har 6 måneder igjen å leve.

Mauricio skriver en liste over hva han vil gjøre: Han vil blant annet gifte seg med Gabriela, han vil synge med Paul McCartney og han vil skrive et brev til sin nyfødte datter hver eneste dag i den tiden han har igjen. I brevene forteller han henne om alt han går igjennom, men også om livet han har levd, som en guide til datteren som skal vokse opp uten ham.

Til toppen

Andre utgaver

Brev til Victoria
Bokmål Ebok 2017
Brev til Victoria
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Anmeldelser Brev til Victoria
Om forfatter

Marcelo Puglia er født i Uruguay, og bor nå i Brasil, der han jobber som journalist, forfatter og blogger. Han har utgitt ti bøker, og en av dem er også blitt tilrettelagt for teater - til stor suksess både rundt om i Latin-Amerika og i USA. Han ble inspirert til å skrive Brev til Victoria etter at han selv ble far.