#branok (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202560362
Omtale #branok
Det er nok nå! Det mener Kristin Gjelsvik om det stadig økende kroppspresset vi utsettes for. Hun er kjent fra en av Norges mest populære blogger, styleconnection.no og har et glødende samfunnsengasjement. For tiden har hun bloggen kristingjelsvik.no. I denne boka forteller hun i sitt levende bloggspråk om hvordan bloggverdenen virker og påvirker og gir masse tips og konkret hjelp til å motstå kroppspresset og få bedre selvtillit: Ved å være ekte og naturlige er vi – bra nok!

Til toppen

Anmeldelser av #branok

#branok 25.11.2017

Boka er gitt ut på Cappelen Damm som kjenner sitt samfunnsansvar (...) Boka er på bloggspråk, levende og i kort-form. Med store bokstaver, hashtags og håp. Det handler om å være hundre prosent deg. (...) Hvis det var noen tvil: #branok er boka du gir til en du er glad i til jul i år. Gjerne et ungt, usikkert individ på vei inn i voksenlivet.

Helene Larsen, Aspergerinformator, Bloggen aspergerinformator.com

Til toppen

Om forfatter
Kristin Gjelsvik er kjent for en av Norges mest populære blogger, styleconnection.no, som hun har mottatt en rekke priser for. Hun har et glødende samfunnsengasjement og deltatt i flere reality-TV-serier. Hun driver nå bloggen kristingjelsvik.no.