Blomster over inferno (Innbundet)

Forfatter:

Siv Erle Wold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 336
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fiori sopra l'inferno
Oversatt av: Wold, Siv Erle
ISBN/EAN: 9788202596019
Kategori: Krim
Omtale Blomster over inferno

I en liten italiensk alpelandsby på grensen til Østerrike blir politietterforskeren Teresa Battaglia – en kvinne i sekstiårene, med en skarp tunge og et varmt hjerte – tilkalt til en bemerkelsesverdig mordscene: en mann er funnet død, og øynene hans er revet ut. Ved siden av ham er det reist et fugleskremsel av kopper, tau, grener – og offerets blodige klær.

Teresa, som er ekspert på forbryterprofiler, er ikke i tvil om at morderen vil slå til igjen. Hun må mobilisere all sin energi og stole på sin erfaring i jakten på dette menneskedyret som lurer i skogen. Hvis bare ikke hukommelsen begynner å svikte henne …

Blomster over inferno er Ilaria Tutis debut som krimforfatter, og første bok i en planlagt trilogi.

Til toppen

Anmeldelser av Blomster over inferno
«En thriller som porer seg inn i sjelens hjørner, og introduserer en forfatter det er verdt å følge med på.»Marie Claire
«Med Teresa Battaglia har Ilaria Tuti ikke bare skapt en karakter, men en autentisk tredimensjonal person som med sin veldige kraft spenger grensene for det trykte papiret. Teresa Battaglia er den beste gaven en forfatter kan gi sin leser: noen de kommer til å bli glad i.»

Corriere della Sera

Til toppen

Om forfatter
Ilaria Tuti bor i Friuli nord i Italia. Blomster over inferno, hennes debutroman og første bok i serien om etterforsker Teresa Battaglia, ble en øyeblikkelig bestselger. Romanen ble den mest suksessfulle debuten i Italia i 2018, med over 50 000 solgte bøker.